Ouderraad

De ouderraad (OR) van de Maria Montessorischool bestaat uit een groep van 8-10 ouders die evenementen en festiviteiten organiseert voor de leerlingen samen met de leerkrachten. Voorbeelden hiervan zijn: het Sinterklaasfeest, een gezellig kerstdiner, een paasontbijt en een spetterend Zomerfeest. Daarnaast zorgen we voor een ijsje bij de sportdag, een aanvulling van de mediatheek tijdens de kinderboekenweek en een afscheidscadeau voor de leerlingen van groep 8.

Om deze feestelijke momenten te kunnen organiseren is budget nodig. Hiervoor wordt de vrijwillige ouderbijdrage gebruikt. Het is dus belangrijk de vrijwillige ouderbijdrage te betalen, zodat de ouderraad deze evenementen kan blijven organiseren!

De ouderraad vergadert ongeveer 6x per jaar. Daarnaast werken we in kleinere commissies die we per evenement samenstellen. Deze commissies bestaan uit een vertegenwoordiging van de OR en leerkrachten.

We vinden het altijd fijn als ouders/ verzorgers de ouderraad willen ondersteunen en helpen bij een evenement, zoals het zomerfeest. Ook kan je je opgeven om bij de ouderraad aan te sluiten. Er is altijd ruimte voor nieuwe leden.

Je kunt een bericht sturen via Social Schools naar juf Debby Steentjes, zij zal u uitnodigen voor de eerstvolgende vergadering. Graag tot ziens bij een van de evenementen!

Namens de ouderraad: Edwin, Sandra, Danny, Carmen, Ozlem, Lisa, Suzanne en Debby

 

 

 


 

 

 

Fotografie website: www.bylindafotografie.nl