Rondleiding

Het kiezen van een geschikte basisschool voor uw kind(eren) is niet altijd even eenvoudig. Wij vinden het belangrijk dat ouders een goed beeld van onze school krijgen voordat ze overgaan tot aanmelding van hun kind(eren). Wij organiseren daarom op maandagochtend en vrijdagochtend een rondleiding voor ouders, waarvan het kind nog moet worden aangemeld op de basisschool. De rondleiding start om 9.00 uur en duurt ongeveer een half uur. De (adjunct)directeur of intern begeleider ontvangt de ouders en geeft informatie over de school.  Om de rust te bewaren binnen school vragen wij u de kinderen niet mee te nemen.

U kunt zich aanmelden voor een rondleiding via het contactformulier of u kunt telefonisch contact opnemen met onze administratie, Jennifer Vergeer ( 070) 3099335, uitgezonderd schoolvakanties.

 

Helaas is het op dit moment in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk om rondleidingen te organiseren. Wij hebben daarom een "welkom op de Maria Montessorischool" film voor u gemaakt. U heeft dat toch de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij ons op school.

 

Fotografie website: www.bylindafotografie.nl